Євген Дикий порушив тривожне питання про можливість початку Третьої світової війни. Судячи з його оцінки, такий сценарій стає дедалі ймовірнішим, хоча точного часу він не називає та виключає поточний рік.

В останньому інтерв'ю екс-командир роти батальйону "Айдар" відзначив, що Захід активно маневрує у пошуках можливості уникнути глобального конфлікту, але рано чи пізно цього може виявитися недостатньо.

Війна у Сирії
Війна у Сирії

На його думку, Україна, перебуваючи в центрі геополітичної напруги, вже перебуває у стані війни, крім ядерної зброї.

Незважаючи на побоювання екс-командира, він наголосив, що навряд чи світова війна розпочнеться на території України. Однак він закликав до уваги до Тайваню, де, можливо, можуть розгорітися масштабні воєнні дії:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

"В даний час тільки Україна та Ізраїль ведуть війну на боці добра, а на боці зла зібралася вже ціла повноцінна коаліція, яка так чи інакше приєдналася до війни. І ми справді зацікавлені у тому, щоб великі та сильні воювали самі, а не лише нашими руками. Але, на жаль, це від нас не залежить. На нашій території світова війна точно не розпочнеться. Але чи почнеться вона на Тайвані, побачимо."

https://www.youtube.com/watch?v=8WooQdrmmgg

Важливо нагадати,на росії почалися жорсткі протести, путінських поліцаїв збивають з ніг: багато поранених

Раніше ми писали про кучугури снігу в тамбурі та лід на вікнах: школярі отримали переохолодження після подорожі "Укрзалізницею"

Також наш портал повідомляв, "Смерть і успіх": екстрасенс пояснила загрозу великого наступу росіян