37-річний Євген Головчак із Волині загинув на війні за два дні до завершення контрактної служби... багатодітний батько, який виховував шістьох дітей, вибухнув на міні, захищаючи рідну землю від окупантів .

Його дружина Любов з теплотою згадує, як вони познайомилися завдяки родичам ще дев'ять років тому. Півроку спілкування по телефону, а потім – кохання з першого погляду під час особистої зустрічі. Про це повідомляється на сайті "УП. Життя".

Незабаром молодята одружилися, хоча грошей ледве вистачало на життя, не те що на весілля чи обручки. Проте їхня родина швидко зростала – один за одним народжувалися діти, про яких Євген завжди мріяв. Він любив грати з ними, вчив їх різним роботам, адже сам мав "золоті руки" і чудово умів працювати.

Іноді, щоби прогодувати велику родину, доводилося їздити на заробітки до Польщі чи Києва, але ненадовго.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Але коли почалася повномасштабна війна, Євген ухвалив рішення стати на захист Вітчизни, щоб уберегти дружину та дітей від російських окупантів.

І його життя обірвалося в бою... Залишившись без чоловіка та батька, дружина та шість дітей сподіваються на допомогу держави та небайдужих людей. Тому що ціна свободи справді висока для кожної української родини.

Нагадаємо, охоронець не пустив в укриття дітей загиблого героя: опинилися на вулиці, коли над їхніми головами літали ракети

Як повідомляв "Знай.uа", ще одна непоправна втрата: на війні загинув український актор Андрій Павленко

Знай.ua писав, віддали життя за Україну, а їх жбурнули у сміття: на київському цвинтарі справжній жах