Неймовірна історія сталася з українським військовослужбовцем Олегом Богуцьким та іншими хлопцями на Запорізькому напрямі.

При виході з оточення групу бійців врятував звичайний кіт, який вказав на безпечний шлях...

Олег Богуцький, фото: Facebook
Олег Богуцький, фото: Facebook

26 лютого Олег добровільно пішов на фронт, покинувши роботу у Польщі. Спершу він охороняв Хмельницький, потім збивав ракети під Києвом. Наразі боєць 56 батальйону воює під Запоріжжя.

Як розповіла дружина Олега Аліса, під час одного з боїв їхня група, у складі якої було поранено боєць, змушена була лягти на землю з -за обстрілів. І тут раптом до них підійшов кіт, став лапою бити Олега по обличчю і нявкати.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Тварина ніби кликала за собою, і бійці вирішили йти слідом. Зрештою, кіт вивів групу у безпечне місце, де хлопці змогли зорієнтуватися та дочекатися допомоги.

Коли Олег розповів про цю неймовірну історію, дружина спочатку й сама не повірила. Втім, це підтвердило її віру в Бога.

"У мене такі аж мурашки... Молимося, звичайно, всі. Просимо Бога. Це, мабуть, якийсь ангел-охоронець. Посланець від Бога, чи... Інакше кажучи, я не можу це пояснити”, - додає жінка.

Олег Богуцький, фото: Facebook
Олег Богуцький, фото: Facebook

Адже інакше пояснити появу кота посеред бою, який фактично врятував життя бійцям, просто неможливо. Це справді схоже на диво та втручання вищих сил!

Нагадаємо, окупанти можуть піти на Київ: розвідник зробив тривожну заяву

Як повідомляв "Знай.uа", "Помстимось за кожного!": захисники обіцяють розплату за страту наших воїнів, які здавались в полон

Знай.uа писав, війна знов може вийти за межі Сходу та Півдня: коли це може статися