Повномасштабна війна від 24 лютого 2022 року триває вже майже 600 днів... а якщо враховувати від 2014 року, то наступного року агресія РФ проти України перетне позначку в 10 років.

Останніми днями ситуація загострилася. Російські м'ясні війська почали активно штурмувати у районі Авдіївки. В результаті вони втратили близько 3 тисяч осіб особового складу, 102 танки та 194 бронемашини (за даними Генштабу).

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Але зараз пропонуємо поговорити про дуже зворушливу історію, про зустріч двох побратимів під час евакуації. Про деталі розповів Олексій Божко – медик добровольчого батальйону "Госпітальєри" – на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Її навіть можна назвати унікальною, тому що і той, і інший боєць вважали, що товариш загинув.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Двоє солдатів з одних позицій були впевнені, що їхні побратими загинули і тут, вже на етапі евакуації, на їхнє неймовірне подив і радість, вони бачать один одного живими", - розповідає він.

Всього один знімок та стільки щастя. Це той момент, коли навіть чоловіки не можуть стримати сліз. Хлопці лежать на ношах, дивляться один на одного і тримаються за руки. Особи їх приховані зі зрозумілих причин.

"Міцного хлопцям здоров'ям та якнайшвидшого одужання", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, "почався найважчий період": Зеленський попередив українців

Як повідомляв "Знай.ua", масштабна провокація проти України: росіяни передали ХАМАС трофейну зброю, щоб дискредитувати нашу державу

Знай.ua писав, ракетний удар по селу Гроза: "Червона калина" в кишені в одного з загиблих викликає мурашки по шкірі