Якщо ще на початку повномасштбної війни світові ЗМІ не вірили, що Україна зможе вистояти проти російської агресії, то через 1,5 роки вони розглядають варіант того, що буде з путіним після поразки.

Це доводить, що будь-яку імперію можна зламати. Про це пише портал Reuters .

Похорон путіна, скріншот: YouTube
Похорон путіна, скріншот: YouTube

Одним із варіантів розвитку подій для путіна після поразки є черговий наступ. За деякою логікою, вони можуть стабілізувати лінію фронту, перегрупуватися, а також знову почати наступати. Далі може розпочатися мобілізація резервів, що налічують близько двох мільйонів осіб. Це все може статися, але навіть на це потрібен час. У Кремлі продовжують регулярно стверджувати той факт, що мобілізація не обговорюється, але чи так це насправді.

Мобілізація поставить країну на військові рейки, що призведе до політичних ризиків і масових заворушень.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Наближається зима, тому ще один варіант розвитку подій для путіна – ставки на зиму. Диктатор, напевно, знову сподівається, що стрімкі ціни на газ переконають Європу налаштувати Україну на світ, і все це на умовах Росії. Проте успіх України на полі бою показав, що цього не станеться.

Ракетні удари.

Це те, чим славиться держава-терорист. Наприклад, після невдач на Сході окупантські війська почали бити енергетичною інфраструктурою, і цей крок підтримують націоналісти в Москві. Диктатора закликають завдавати ударів по центрах прийняття рішень.

Ну і звичайно ядерні удари. Залишилося з'ясувати, з чого може почати путін.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що сенат США взявся за Ілона Маска: втручався у роботу ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що вірять у пропаганду і готові віддати життя за 1700 євро: як жінок-ув'язнених у Росії вербують на війну.