В Офісі президента України вкотре вирішили поділитися порцією деморалізації для російських окупантів.

Названо головну умову, що обрушить путінський фронт. Висловився з цього приводу радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

Михайло Подоляк, скріншот: YouTube
Михайло Подоляк, скріншот: YouTube

З 2014 року Росія окупувала частину Луганської та Донецької областей, включаючи обласні центри. Як тільки вони втратять контроль над ними, це запустить ефект доміно і тим самим обрушить російський фронт.

"По-перше, потрібно захистити об'єкти критичної інфраструктури системами ППО. Тому що Росія воюватиме лише з цивільними. По-друге, звільнення Луганська чи Донецька викличе ефект доміно, обрушить російський фронт і призведе до політичної дестабілізації в РФ", - зазначає Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як тільки цей сценарій буде реалізовано, краху росії вже не уникнути. Але спочатку для його здійснення нам потрібно отримати якнайбільше озброєння.

Подоляк, скріншот з відео
Подоляк, скріншот з відео

Нагадаємо, що Збройні сили України продовжують вести контрнаступ відразу на всіх напрямках, і він досить успішний, хоча просувається, здається, повільно.

Нагадаємо, що російським льотчикам над Києвом на початку війни включали "похоронний марш": він став у нагоді сотням окупантів.

Раніше ми повідомляли, що воїн ЗСУ отримав кулю від снайпера, сидячи за кермом машини - але його мужність врятували його та побратимів із біди.