У росії вербують не лише ув'язнених чоловіків, а й жінок. За рахунок цих людей, ворог хоче поповнити свої резерви на тлі великих втрат.

Про це повідомила голова благодійного фонду "Русь, що сидить" Ольга Романова, пише "24 канал". За її словами, серед жінок навіть більше охочих піти на війну, ніж серед чоловіків, бо вони вірять у пропаганду.

Романова перерахувала випадки, коли жінок вербували і відправляли на фронт. Наприклад, у Сніжному в окупованій Донецькій області на війну пішли 50 осіб, а на Півдні росії – 100 жінок.

Жіночі в'язниці в росії, скріншот
Жіночі в'язниці в росії, скріншот

В якості винагороди ув'язненим пропонують гроші та різні вакансії на військовій службі.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"У жіночій колонії в Сабліно Ленінградській області вербувальники міноборони Росії пропонували жінкам 170 тисяч рублів на місяць, це 1700 євро та різні вакансії, у тому числі снайперів. Якщо це міноборони, то обов'язково обдурять, і жінки підуть на штурми українських укріплень", - розповіла Романова.

Вона зазначила, що чоловіки у в'язниці не цікавляться грошима, а також не так сильно вірять у пропаганду, бо читають новини в інтернеті. Головна мотивація для них – це почуття чоловічого братства. А ось жінки дізнаються всю інформацію з телевізора, тобто зомбоящика.

"Жінки в колоніях дуже зомбовані і реально хочуть віддати свої життя за ідеали, нав'язані їм російською пропагандою. В них дуже погано з логікою", - заявила вона.

Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny

Нагадаємо, війна не триватиме довго: Буданов назвав причину

Раніше ми писали про те, що росіяни копять ракети і готуються до масових ударів: у ГУР позбавили українців надії на світ, але гірше ніж у 2022 не буде

Як повідомляв Знай.ua, повернули мільйони доларів на викрадення: як українських дітей вивезли до спецтаборів Білорусі