Відомий український енергетичний практик, таролог і переможець проєкту "Битва Екстрасенсів" Макс Гордєєв, який буквально днями давав прогноз про те, що на всю планету чекають великі повені, знову озвучив пророцтво з приводу Криму.

Мільйони українців з нетерпінням чекають, коли українські захисники звільнять від рашистів Кримський півострів, але далеко не всі можуть точно сказати, чи станеться це взагалі.

За словами Макса Гордєєва, всім українцям потрібно ще трохи почекати, адже головна проблема не в самій території, а в людях, які зараз там перебувають.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
Макс Гордєєв, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Треба ще почекати, оскільки проблема не в самому півострові, а в людях, які там мешкають", - заявив Макс Гордєєв.

Український мольфар визначив, що Кримський півострів поки що перебуває в енергетиці Росії.

Крим, кадр з відео
Крим, кадр з відео

"Йде розуміння, що відбувається, хоча сказати, що Крим буде у складі України цього року – ні. Але те, що це буде 100% – так. Може, через 3-4 роки, це станеться 100%", – заявив мольфар. Макс Гордєєв.

Нагадаємо, знову вдома виявляться на дні? Екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про масштабне підтоплення.

Раніше повідомлялося, вороги до вас не дотягнуться, а біда обійде стороною: дзеркальний захист від пристріту, псування та інших впливів.

Також, "Бої закінчаться, конфлікт заморозять": популярний астролог провалив усі свої прогнози.