Дрони часто грають вирішальне значення на фронті, оскільки це бюджетний спосіб розвідки, знищення піхоти та техніки супротивника.

За словами керівниці "Центру підтримки аеророзвідки" Берлінської, Україна виготовляє менш як 10 тис. FPV-дронів на місяць, тоді як росіяни – 45-50 тис.

Дрони. Фото: Youtube
Дрони. Фото: Youtube

Нещодавно ми підписали домовленості з Туреччиною, згідно з якими співпрацюватимемо і розвиватимемо виробництво БПЛА в Україні (нам, можливо, нададуть технології).

В Україні виникають численні бар'єри для виробників. Зате не виникають бар'єрів у закупівлі барабанів, музеїв, сковорідок, проведення реконструкцій дитячих центрів на десятки мільйонів тощо.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Російські пропагандисти заявляють, що виробництво дронів "Ланцет" зросло втричі... Комплектуючі для цих ударних БпЛА, надходять у державу-агресорку з західних країн і Китаю.

Дрони. Фото: Youtube
Дрони. Фото: Youtube

Українські захисники зазначають, що "Ланцет" це дійсно зброя, яка дає результати ворогу та значну перевагу. За словами аналітика Євгена Дикого, це єдиний здобуток російської армії у цій війні, який показав себе якнайкраще.

Крім того, "Ланцет" вдосконалили у свій наступний ступінь розвитку – "Виріб-53".

Під новий дрон було зроблено нову пускову установку, а сам БПЛА-камікадзе рашисти планують застосовувати в концепції "Рій дронів" - це коли один "Ланцет", який помітив бронетехніку або її скупчення, передає інформацію іншим дронам, після чого ті знищують цілі.

Нагадаємо, ми писали, що Рада виділить півмільярда на музей, українці обурені: "Може ЗСУ повністю забезпечені?".

Як повідомляв "Знай.ua", "Українська команда" передала партію універсальних дронів 72-й бригаді ім. Чорних Запорожців - Артур Палатний.

Також "Знай.ua" інформував, Вінницькі чиновники вирішили наздогнати київських: реконструювати на 36 мільйонів.