42-річний капітан 2-го рангу Станіслав Ржицький був застрелений 10 липня у Краснодарі.

Колишній командир підводного човна "Краснодар", з якого запускали "Калібри" пішов на ранкову пробіжку, і його підстеріг невідомий, який вистрілив йому чотири рази в спину та груди, після чого втік з місця події. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Ржицькогог було вбито біля спорткомплексу "Олімп", поліція не може знайти жодної камери спостереження, на яку потрапив би момент злочину.

Відомо, що Ржицький — капітан другого рангу. Як випливає з бази українського сайту "Миротворець", Ржицький "безпосередньо бере участь у відкритому військовому вторгненні в Україну".

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

База "Миротворець", скриншот
База "Миротворець", скриншот

Він вказаний як командир підводного човна "Алроса" Чорноморського флоту. Цей підводний човен озброєний ракетами "Калібр".

Розслідувачі видання NGL media повідомляли, що з підводного човна "Краснодар" росіяни 14 липня 2022 року вдарили високоточними керованими ракетами "Калібр" по Вінниці. Внаслідок атаки по місту загинули 27 людей, серед них троє дітей.

Нагадаємо, ми писали, що "бої закінчаться, конфлікт заморозять": популярний астролог провалив усі свої прогнози.

Як повідомляв "Знай.ua" прокремлівському блогеру Шарію повідомили про підозру: монтував ролики ФСБ.

Також "Знай.ua" інформував, "ми поженемо окупантів...": тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, чим обернеться липень для України.