На жаль, війна стала звичайними буднями для багатьох українців. Вони не перестали допомагати військовим, не перестали забувати завдяки комусь прокинулися з ранку, але вони вже звикли до стану війни.

Зрозуміло, що будь-який українець чекає-не дочекається, коли останній окупант Росії поляже на нашій землі і ми відсвяткуємо нашу перемогу. То коли ж це станеться і що для того потрібно? На ці питання зараз можуть приблизно відповісти тільки люди, яким Всесвіт відкритий трохи більше.

Кадри з поля бою, війна в Україні, скріншот з відео
Кадри з поля бою, війна в Україні, скріншот з відео

Тарологиня Валентина спробувала допомогти розібратися українцям у цьому питанні.

Экспертка вирішила запитати у карт Таро, через що потрібно пройти Україні, щоб перемогти росію.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"На початку йде якась важлива таємна інформація... Через яку настала Трійка мечів... Це буде... По-друге, це удар у спину, якісь зради. Таємні змови плетуться, вони успішно ховаються СБУ ...Недаремно путін не любить всякі гаджети... Через ці кошти вони всі й приховують. Змови в уряді були в наявності, вже 2 помічники депутатів були знешкоджені, всяка шваль...".

Валентина переконана, що ця змова, яку припинили, тягла Україну назад.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

"Те, що йдуть зміни та криза в країні... Практично йде битва, гаряча стадія. Це бої, після яких будуть зміни. Зараз це 50%, треба ще чекати... Може через спеку це все припинилося, але все буде цього місяця... Багато хто заявляє, що арміям потрібен відпочинок, але я думаю, що гаряча стадія не за горами, хтось готує плани і вони будуть втілені", - попереджає Валентина.

Тарологиня переконана, що Україні потрібно активніше братися за вирішення земельних питань.

Що потрібно пройти Україні для перемоги над росією, розклад Таро
Що потрібно пройти Україні для перемоги над росією, розклад Таро

"У цьому допоможуть... Вирішувати проблеми України, адже вона одна цього не зможе... А Захід не може вирішити проблему без України... Що тоді заходу робити? Вони один одному надають допомогу, це замкнене коло, яке не можна розімкнути. Йде падіння імператора, ось через що потрібно пройти Україні... Це може бути навіть руйнація його системи, це руйнування його армії прямим текстом... Імператор буде зруйнований і це буде сюрприз для всіх... Це буде незабаром за допомогою західних партнерів України та агресор буде зупинено" , - ставить крапку експертка.

Єдине, що зараз дуже важливо – постачання нового озброєння Україні. І це має допомогти нам у нашій перемозі над путіним та його ордою.

Нагадаємо, що британський військовий втік із НАТО, щоб допомогти Україні на війні: його мама росіянка.

Раніше ми повідомляли, що переговори Зеленського та путіна можуть бути у вересні: таролог розповіла про перемогу України у війні.