Колишній генпрокурор Юрій Луценко повідомив українців, що, за рішенням ВЛК, його відсторонено від служби за інвалідністю.

Українці які ретельно слідкують за тим, як служать колишні чиновники, вже обурились такому рішенню та такому повідомленню. Одні написали, що насправді ВЛК не встановлює інвалідність, та й інвалідність не є підставою для звільнення з армії.

Луценко. Фото: Facebook
Луценко. Фото: Facebook

"Цей д*біл навіть не знає, що ВЛК не встановлює інвалідність. Мовчу вже про те, що інвалідність не є підставою для звільнення з армії у воєнний час. Блатні навіть не можуть поцікавитися процедурою, щоб правильно п***діть", — напиав дописувач.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Відома після гучних скандалів Аліна Михайлова назвала Луценка "феєричним клоуном" та зазначила, що необхідно правоохоронцям поцікавитися яке ВЛК йому встановило інвалідність та як звільнили. За її словами, є бійці з 2 групою інвалідності, які продовжують службу.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Сергій Сарнацький зазначив, що служать у війську інсулінозалежні діабетики, з вродженими вадами серця, а також онкохворі. Крім того, немає законного механізму звільнення зі служби людей з інвалідністю.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Ярополк Бриних, син відомого письменника та літературного критика Михайла Бриниха, що також служить на фронті, зазначив, що Луценко став, мабуть, першим військовослужбовцем в Україні, якому ВЛК встановила інвалідність і зняла з військового обліку за час вторгнення.

Вангую, що скоро почуємо новини про Луценка, який, як після Ісусика, "встав і пішов" на Еверест вслід за Кушніром, — написав Ярополк.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Посилання на оригінальний допис Луценка у посиланні нижче:

Нагадаємо, ми писали, що "Не полегшуйте потворам завдання": як росіяни шукають цілі для обстрілів через соціальні мережі.

Як повідомляв "Знай.ua" чи можуть воєнкоми вдиратися до оселі: адвокат розставив крапки.

Також "Знай.ua" інформував, чоловіки зможуть отримати відстрочку лише за однієї умови: пояснює адвокат.