Усі українці з нетерпінням чекають на перемогу нашої країни в кровопролитній війні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Але чи довго лишилося чекати? Коли можна буде повернутись у свій будинок? Як довго чекати на капітуляцію Кремля? Що буде провісником перемоги України? У цих питаннях допомогла розібратися найвідоміша тарологиня Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

"Я не можу сказати, що вже завтра все стане добре. Вороги дуже сильні. Те, що вони триматимуться і вони мають потенціал - це однозачно. Але Україна починає вирулювати, починаються перемоги. Так, вони невеликі і йде повільно, але за липень ми побачимо яскраві зміни", - тішить експертка.

Далі ведуча запитала Людмилу у тому, які знаки повинні бути, щоб ми починали розуміти, що це вже початок кінця війни і готувалися до нашої перемоги.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Одна з подій закінчення війни - це коли весь світ буде на нашому боці. Це знамення вже є. Інше знамення буде пов'язане з людьми, які перебувають у високій вірі. Люди різних конфесій стануть на бік світу і почнуть виступати за допомогу Україні. Цього ще І ще один знак - хтось при владі має померти... Хто був при владі вже давно... Це в Росії, однозначно... Після цього вже буде шлях до перемоги... Мені хотілося б вірити, що це про Путіна. Не можна, щоб жили подібні люди", - розповідає Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Людмила Хомутовська запевняє, що ми заберемо все, що вимагаємо. Карти не показують втрат. Можливі зміни ставлення до війни.

Нагадаємо, що зарплату не платять, їсти не дають ще й "обнулюють": російські війська бунтують на передовій.

Раніше ми повідомляли, навіщо Лукашенко виманив Пригожина на шляху: нападу на Київ не буде, але диктатор задумав союз.