Пресслужба Держприкордонслужби поділилася деталями щодо того, які категорії чоловіків найчастіше перетинають кордон України, навіть в умовах військового стану — офіційно.

Згідно з наданою інформацією, встановлено, що 45% чоловіків віком від 18 до 60 років, які виїжджають за межі країни, є водіями, які працюють на різних підприємствах.

Виїзд за кордон, скріншот
Виїзд за кордон, скріншот

Також зазначається, що чоловіки з інвалідністю та багатодітні батьки становлять по 16% у кожній категорії тих, хто виїжджає за кордон.

Зазначено, що 7% чоловіків, які виїхали за межі країни, не підходять для військової служби, тоді як 6% займаються перевезенням гуманітарного вантажу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

10% чоловіків, які перетинають кордон, відносяться до наступних категорій: супроводжуючі осіб з інвалідністю, ті, хто був відправлений у службове відрядження, які мають бронь від органів влади та особи, які самостійно виховують дітей до повноліття.

Перевірка документів на кордоні, скріншот: YouTube
Перевірка документів на кордоні, скріншот: YouTube

Держприкордонслужба повідомила, що через настання літнього сезону потік людей збільшився до 100-110 тисяч. Все через те, що жінки з дітьми вирушають відпочивати, навчатися. А хтось їде на спортивні заходи.

Нагадаємо, українцям, які бояться йти до ТЦК, дозволили міняти прописку онлайн

Як повідомляв "Знай.uа", на одну бабусю - десять придатних чоловіків: у Раді пояснили розширення мобілізаційного переліку

Знай.ua писав, адвокат розкрив карти "таємної бази ухилістів" - як дізнатися, що ви туди потрапили