Російські окупанти з розгромленої роти "Шторм" скаржаться, що їм не платять зарплату, не привозять їжу та масово "обнуляють" на передовій. У зв'язку із цим вони відмовляються виконувати накази керівництва. Відповідне звернення загарбників публікують у мережі.

Кремлівський режим використовує свою "другу" армію, як "гарматне м'ясо", відправляючи багатьох у окопи "голими та босими" та виставляючи загороджувальні загони, щоб ніхто не зміг дезертувати. Через це у лавах російських окупантів зростають радикальні настрої та гнів на свою владу.

Бунт окупантів. Фото: скрін з відео
Бунт окупантів. Фото: скрін з відео

Так, російські військові з розгромленої роти "Шторм" записали відеозвернення, в якому поскаржилися на нестерпні умови служби, відсутність зарплати та байдужість до них з боку командування.

"Спочатку нас було 150 осіб. Після запеклих боїв, після всього, що ми побачили, ось залишки пацанів. Нас сьогодні привезли з передової… Ми відпочили рівно три години після дороги з передка, де нам не постачали БК, нам не постачали ні воду, ні продукти харчування, не вивозили 300-тих, досі там гниють 200-ті, їх ніхто просто не забирає. Віддаються жахливі накази, які в принципі навіть не варто було б виконувати. Ми взагалі вважаємо, що нас просто обнуляють. Три місяці ми служимо, нам жодного разу не заплатили зарплату", - заявив один з окупантів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бунт окупантів. Фото: скрін з відео
Бунт окупантів. Фото: скрін з відео

Загарбники заявили, що тепер відмовляються виконувати накази і припустили, що їх за це можуть розстріляти свої.

"Ми, записавши це звернення, розішлемо це своїм родичам, після чого ми відмовляємося далі йти виконувати бойові завдання, і здаємося до рук ВП. Якщо хтось із нас, із цього залишку, загине — вони загинули не на передовій, їх просто обнулили", - підсумував окупант.

Раніше портал Знай повідомляв, ЗСУ почали наступ за кількома напрямами одночасно: перші подробиці.

Також наш портал інформував, що воїни ЗСУ ліквідували п'ятиразового чемпіона РФ, який вирішив повоювати в Україні.

Крім того, ми писали, зав'язли у безвиграшній війні: володимира путіна засмутили після нападу на Україну.