У Кам'янці-Подільському прощалися з Віктором Боржієвським – п'ятиразовим чемпіоном України з туризму, який загинув від кулі снайпера в Луганській області, ставши на захист Батьківщини від початку повномасштабної війни.

Боржієвський, інженер-будівельник за фахом, але він, незважаючи на відсутність військового досвіду, взяв до рук зброю, як і тисячі інших чоловіків у всій країні.

Похорон Віктора Боржієвського, скріншот: Youtube
Похорон Віктора Боржієвського, скріншот: Youtube

Він пройшов найгарячіші точки фронту. За цей рік Віктор кілька разів був поранений, але повертався до своїх побратимів, які дуже поважали його відповідальність, сміливість і мужність. Боржевський був навідником мотопіхотної роти і останніми місяцями успішно протистояв окупантам на Донбасі, зокрема, на Луганщині.

Проте 17 березня його життя обірвалося: під час бою Віктора поранив снайпер, побратими намагалися його витягнути, але загинули. Друга куля вбила його самого.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Загиблий захисник є вихідцем Кам'янець-Подільської станції юних туристів. Він активно займався спортивним туризмом, успішно виступав у складі команди свого міста на обласних турнірах та всеукраїнських змаганнях. Віктор був п'ятиразовим чемпіоном України, залишивши після себе велику спадщину у спорті та в житті.

І хоча Віктора Боржієвського більше з нами немає, його пам'ять житиме далі, а його вчинки та відвага залишаться назавжди в історії України.

Нагадаємо, воїни ЗСУ ліквідували Шойгу: на жаль, є нюанс

Як повідомляв "Знай.uа", астролог повідомив ймовірну дату загибелі путіну: "Його чекає доля Гітлера..."

Знай.ua писав, воїни ЗСУ ліквідували буддиста, який заскочив в останній автобус на фронт