Тайвань очікує, що Китай вторгнеться на їхню територію ближче до 2027 року. Що насправді вплине на фатальне рішення Сі Цзіньпіна.

Про це повідомляє портал Sky News , посилаючись на припущення міністра закордонних справ Тайваню Джозефа Ву.

За його словами напруга навколо острова зростає, і вже через кілька років Китай все ж таки зважиться на ескалацію, і почне свою війну проти Тайваню. Таким чином Сі Цзіньпін спробує відвернути увагу від проблем, які є всередині країни.

Тайванська армія, фото: скріншот з відео
Тайванська армія, фото: скріншот з відео

Відбутися це може ближче до 2027 року, адже зараз ситуація продовжує посилюватись. Чого варте лише напруга влітку 2022 року.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Для мене 2027 - це рік, який ми повинні остерігатися. 2027 року Сі Цзіньпін, швидше за все, перейде на свій четвертий термін. Джозеф Ву

Якщо китайський лідер за три свої каденції не зможе продемонструвати жодних досягнень, він зважиться на цей крок. Піде стежкою свого колеги Володимира Путіна.

Сі Цзіньпін
Сі Цзіньпін

У Китаї зараз все вкрай погано, адже економіка летить униз, а люди вкрай незадоволені тим, що відбувається. Нічого хорошого найближчим часом також не передбачається.

Якщо Сі Цзіньпін не може змінити ситуацію всередині Китаю, він може вдатися до застосування сили або створити кризу ззовні, щоб відвернути увагу всередині країни або показати китайцям, що вона чогось досягла. Джозеф Ву

Армія Китаю, фото: скріншот із відео
Армія Китаю, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре