14 січня 2023 року окупанти здійснили чергову масову ракетну атаку по Україні, продовжуючи воювати виключно з мирним населенням.

Відомо, що з-під завалів дістали вже 40 тіл загиблих, які перебували вдома і нічого не підозрювали. Близько 75 людей було поранено (серед них 14 дітей). Врятовано 39 українців. Доля близько 30 громадян ще залишається невідомою.

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

А зараз взагалі стало відомо, що за кілька днів до ракетного удару в Дніпрі були затримані підлітки, які робили фотографії ТЕС і дзвонили на російські номери телефону. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на джерело в Нацполіції. Маленьким українцям було всього 13 і 14 років. Вони розповіли патрульним про те, що робили знімки виключно для того, щоб подивитися на її "стан" та "цілісність".

У телефоні одного з них було виявлено розмови з російськими номерами в WhatsApp, хоча власник смартфона і заявив, що це нібито його друзі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Удар по житловому будинку у Дніпрі. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар по житловому будинку у Дніпрі. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Підлітків було передано СБУ. У Службі безпеки вони взяли пояснення і відпустили. Батькам варто уважніше стежити за своїми дітьми, оскільки це безпосередньо впливає на долю України та кожної окремо взятої родини.

Нагадаємо, після страшного удару по Дніпру з-під завалів кричать люди, а путінські пропагандисти радіють і звинувачують ЗСУ

Як повідомляв "Знай.uа", п'яна луганчанка влаштувала бенкет через трагедію в Дніпрі: "Радій, що ви всі там гинете"

Знай.ua писав, перевтомився, колишній ППОшник, "українські гніди": після ганебних заяв і скандалу Арестович не знає, як викрутитися