Стало відомо про те, що російський диктатор путін планує використовувати окуповані території Криму та Білорусі задля організації ядерних провокацій. Більше аргументів у нього не лишилося.

Про це 6 січня в ефірі телеканалу "FREEДOM" заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Справа в тому, що на території окупованого Криму, а також у Білорусі, Росія могла розмістити носії ядерних боєприпасів різного базування.

У такий спосіб ці території використовуються як плацдарм для проведення провокацій щодо України.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

У Міністерстві оборони України на сьогоднішній день абсолютно впевнені, що робиться це з метою провокації, і ситуація регулярно відстежується нашою розвідкою. Жодних несподіванок не буде, і всі про все знають.

Крім того, всі подібні провокації стануть останнім кроком для путіна, і приведе його до краху. Він чудово це розуміє.

Ця загроза лише наблизить кінець найсучаснішої Росії та режиму Путіна. Є інформація про те, що і окупований Крим і територія Білорусі Путіним розглядається для проведення таких провокацій. Андрій Юсов

путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube
путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube

Серед цілей Кремля на 2023 рік повна окупація Луганської та Донецької областей. Також він спробує утримати сухопутний коридор у Криму, проте це точно не станеться, оскільки наші Збройні сили вже почали готуватися до контрнаступу, яке розіб'є плани ворога раз і назавжди.

Для реалізації цих завдань не виключено, що противник відволікатиме Сили оборони провокаціями на інших напрямках, у тому числі і з боку Білорусі. Наші захисники до цього готові.

Нагадаємо, для чого Росія розганяє культ смерті серед громадян, і коли це перестане працювати

Раніше повідомлялося, що масштабний контрнаступ ЗСУ

Також росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти