У Росії можуть бути серйозні проблеми з ядерним озброєнням. Вони не можуть правильно використовувати звичайні боєприпаси, а тут відповідальність у рази сильніша.

Матеріал на цю тему випустив портал Forbes.

Військові показники путіна у війні проти України виявилися абсолютно некомпетентними. Західні спостерігачі неодноразово зазначали, що мають серйозні прогалини у розвідці, плануванні, навчанні, обмундируванні тощо.

путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube
путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube

Західні спецслужби теж не очікували, що "друга армія у світі" діятиме настільки погано, тому на початку війни переоцінили характер загрози.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень
Показати ще

Тепер у Вашингтоні розглядають питання того, що насправді з ядерним озброєнням, адже кривавий диктор путін регулярно загрожує світові його використанням.

"Москва все більше усвідомлює, що її звичайні збройні сили поступаються силам Заходу і що її економіці, яка чи не вдесятеро менша за американську - не вистачає ресурсів для відновлення балансу. Тому вона може використовувати свої ядерні сили, щоб зрівняти правила гри, вважаючи , що НАТО недостатньо можливостей для відображення ядерної атаки" - йдеться в повідомленні.

Ядерний вибух, скріншот: YouTube
Ядерний вибух, скріншот: YouTube

Спецслужби Росії говорять путіну лише те, що він хоче почути, і тому у разі ядерної кризи все може обернутися для Кремля вкрай погано. Їхній ядерний арсенал може бути давно схильний до корупції та некомпетентності, як і інші сфери.

Більшість про ядерну зброю суворо засекречена, але найімовірніше вже зараз можна заявляти про те, що путін має жахливі ядерні сили, які значно поступаються американським.

"Розумно припустити, що російські командири ядерних сил страждають від слабкої дисципліни, повсюдної корупції і низьких стандартів роботи. Все російське суспільство має такі риси. Як американське керівництво інтегрує цю інформацію у власні ядерні плани - загадка, але здається очевидним, що продовжувати покладатися виключно на загрозу відплати для збереження миру – неадекватна позиція” – продовжують експерти.

Ядерна зброя
Ядерна зброя

Нагадаємо, що генерал НАТО пояснив, коли припиниться вогонь

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ з'явилася можливість переламати перебіг боїв на Донбасі, поки росіяни випрошують паузу

Також, путін зобов'язаний постати перед судом вже цього року: британський юрист назвав причину