Білоруські прикордонники почали скаржитися на українців. Звинувачують наш бік у постійних провокаціях, але, мабуть, забули про лютневі події.

У мережі розмістили сюжет із білоруськими прикордонниками, в якому один із них заявив про те, що українські співробітники Держприкордонслужби почали нібито "провокувати" білорусів. Роблять вони це за допомогою якихось жестів.

Кордон з білоруссю, кадр з telegram
Кордон з білоруссю, кадр з telegram

На ролику видно ті самі образливі жести, які дуже ображають наших північних недалеких сусідів. Також він зазначив, що останній випадок так званих "провокацій" був на пункті пропуску "Добрянка".

"Відзначаються окремі випадки "провокацій" з українського боку. Останній випадок був у пункті спрощеного пропуску "Піддобрянка": образливі жести, що загрожують у напрямку прикордонників", - каже начальник управління прикордонного контролю Білорусі.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Кордони з Білоруссю - фото DELFI
Кордони з Білоруссю - фото DELFI

При цьому, звичайно ж, він відразу зазначив, що вони розумніші, і нібито не піддаються на провокації. Все за методичкою диктаторів путіна та Лукашенка.

Це вже не вперше, коли білоруси без аргументів та підстав звинувачують наш бік у якихось провокаціях. При цьому, мабуть, вони зовсім забули про те, що це з їхнього боку пішли російські військові на наші території, і мирне населення обстрілюється ракетами саме з їхніх полігонів. Тому хто ще кого тут провокує.

Можливо, це черговий знак того, що вони готуються наступати знову з боку Білорусі, але наші захисники ретельно підготувалися, і всі помилки 24 лютого були враховані. Ніхто не зможе так далеко зайти, навіть якщо їхні ворожі армії об'єднаються.

Нагадаємо, для чого Росія розганяє культ смерті серед громадян, і коли це перестане працювати

Раніше повідомлялося, що масштабний контрнаступ ЗСУ

Також росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти