Стало відомо, що "православний олігарх" Костянтин Малофєєв вирішив залякати знову Україну, і попередив про ядерний апокаліпсис у разі поразки росії.

Заявив він про це у своєму новому інтерв'ю для порталу Financial Times. Там засновник "Царгород ТБ" за найкращими традиціями пропаганди намагався навіяти росіянам деякі речі.

Після оголошення часткової мобілізації народ наляканий, адже їм більше подобалося вести мову про поганих українців зі зручного дивана в теплій квартирі, ніж зі зброєю в руках.

Костянтин Малофєєв, фото: вільне джерело
Костянтин Малофєєв, фото: вільне джерело

Щоб підняти їхній бойовий дух, Костянтин Малофєєв вирішив розповісти знову про судний день. На його думку, війна має закінчитися або перемогою Росії, або ядерним апокаліпсисом. Тобто, вони серйозно шантажують увесь світ ядерним ударом. 2022 року.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Весь світ має молитися на перемогу Росії, бо це може закінчитися лише двома шляхами: або перемога Росії, або ядерний апокаліпсис. Якщо ми не переможемо, нам доведеться застосувати ядерну зброю, тому що ми не можемо програти. Невже хтось справді думає , що Росія зазнає поразки і не застосує свій ядерний арсенал?", - заявив Костянтин Малофєєв.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

Нагадаємо, що 21 вересня російський диктатор путін оголосив по всій країні часткову мобілізацію і вирішив відправити на вірну смерть ще 300 тисяч своїх громадян. Це лише третій випадок за 100 років, коли було ухвалено подібне рішення. Якщо попередні рази це було за часів світових воєн, то зараз "друга армія світу" не може впоратися з Україною.

Вони стверджують, що їхні втрати за 7 місяців повномасштабної війни не сягають навіть 6 тисяч осіб, і саме тому їм знадобилося ще 300 тисяч.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що представник ГУР МО Вадим Скибицький передбачив розпад путінської імперії після перших днів мобілізації

Раніше повідомлялося, що пропагандисти зламалися, несіть нових: Ольга Скабеєва похвалила американські Himars і війська НАТО, незабаром заговорить українською

Також, путін почав серйозно думати про різке припинення війни в Україні - Реджеп Тайіп Ердоган