Щодня щонайменше 70-100 росіян намагаються здатися в український полон, оскільки не витримують умов у "другій армії у світі".

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Віталій Матвієнко зазначив, що російські окупанти намагаються здатися в полон щодня, і це щонайменше 70-100 осіб. Це ті люди, яких змусили їхати воювати, або які вчасно усвідомили свою найбільшу в житті помилку.

"Щодня від 70 до 100 окупантів бажають здатися в полон за програмою проекту "Хочу жити". Основна вікова категорія - це 20, 35, 40 років. Далі 40+, але менша кількість звернень. Звертаються і кадрові військові російської армії", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім того, одразу після початку «часткової мобілізації» в Росії, українська влада відкрила спеціальну програму під назвою "Хочу жити". Кожен може подати заявку та домовитися про взяття в полон, щоб вижити.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Станом на 16 грудня було отримано вже понад 4 тисячі заявок від російських військових. Мало хто хоче гинути через амбіції диктатора путіна.

Тим часом втрати армії путіна за 10 місяців перевищили вже 103 тисячі, хоч їхнє командування досі стверджує, що це брехня.

Інформація справді неточна, оскільки насправді їх кількість може бути набагато більшою, оскільки через активні бойові дії складно вести підрахунки.

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається