Росіяни постійно поповнюють обмінний фонд Володимира Золкіна, та завдяки них українці повертають з полону своїх героїв.

Полонений Олег потрапив у полон за "невідомих обставин" прямим рейсом до "обмінного фонду Володимира Золкіна".Сьогодні він вже не хоче бути в Україні, любить єнотів та хоче у Новосибірськ.

Військові полонені. Фото: скриншот з відео
Військові полонені. Фото: скриншот з відео

"Я, Макашов Олег Анатолійович, рядовий, 1975 року народження, з Новосибірська прошу уряд російської федерації обміняти мене на херсонського єнота". - говорить полонений на відео.

Нагадаємо, українці на такі лояльні, та просять єнота обміняти за пам'ятник Єкатерині ІІ, що досі стоїть в Одесі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Петиція з'явилася на сайті президента України 15 листопада і набрала, станом на час написання статті, 6239 голосів із 25 000 необхідних, всього за декілька днів. Підписати петицію можна протягом трьох місяців.

Обміняти пам’ятник Катерині в Одесі на викраденого єнота із зоопарку в Херсоні - йдеться у тексті петиції.

Володимир Золкін збирає "обмінний фонд" та закликає великі фінустанови долучатися до поповнення його коштами.

Нагадаємо, ми писали, що з матюками, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з рф.

Як повідомляв "Знай.ua" налякані "чмобіки" влаштували бунт та не хочуть ставати гарматним м'ясом: "Тероборона, казали вони".

Також "Знай.ua" інформував, що у москві обіцяють замінити "москвичами" Mercedes-Benz та Toyota, збиратимуть з г*вна і палок?