З моменту ліквідації крейсера «Москва минуло вже майже 9 місяців, а він продовжує передавати привіти» з дна. На цей раз сліди знайшли на одеському пляжі.

Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Справа в тому, що на узбережжі Одеської області виявили деякі речі з флагмана, що потонув, росіян крейсера "Москва", який був затоплений українськими військовими ще у квітні цього року. Зі дна припливли пакети аварійної питної води для екіпажу.

"Москва" передала вітання із дна. Одесити знайшли сьогодні на пляжі на 8 фонтану ось такі пакети", - зазначає видання, іронічно додавши, що план флоту РФ "полягав у тому, щоб засмічити нам пляжі та море".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мабуть, ці сюрпризи нас переслідуватимуть ще довго, і тішить що випливають речі, а не тіла загиблих російських окунатів, яких там було дуже багато.

Крейсер "Москва", фото: скріншот з відео
Крейсер "Москва", фото: скріншот з відео

Варто зазначити, що російський гвардійський ракетний крейсер "Москва" входив до складу 30 дивізії надводних кораблів, і він був флагманом усього Чорноморського флоту.

13 квітня корабель отримав пошкодження під час атаки ракет "Нептун", після чого спалахнув, перекинувся і пішов на дно.

Міноборони РФ стверджувало, що на кораблі нібито сталася детонація боєприпасів, а затонув він під час буксирування. Також заявляли, що нібито екіпаж "Москви" був повністю евакуйований. Проте, з кожним днем ​​ставало дедалі більше заяв про зникнення людей.

Крейсер Москва. Фото: Youtube
Крейсер Москва. Фото: Youtube

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається