Російські окупанти можуть розпочати знову підготовку до оборони Луганської області. Проте, Збройні сили України заощадили для них свої сюрпризи.

Про це заявив речник Східного угруповання ЗС України Сергій Черуватий. Ніхто з них не зможе нас ні зламати, ні перехитрити.

Мешканці Луганська почали поширювати мережею інформацію про те, що вже починається підготовка до оборони міста, і для цього росіяни збираються використовувати бетонні конструкції, які їм не допоможуть.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"Це чіткий маркер того, наскільки окупанти бояться прориву і більше, що у них дуже великий страх викликає вже командувач фронтом Олександр Сирський. Вони вже зараз страхуються, вони будують оборону. Коли у нас буде достатньо підготовлених військ, які не втомилися від боїв, коли у нас буде достатньо вогневої сили, жодні зуби дракона не зупинять нашу армію", - сказав Сергій Череватий.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українські військові інженери вже сьогодні стали одними з найкращих у Європі, тому Росія зовсім не має шансу утримати під своїм контролем жодне українське місто.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Вони здатні подолати будь-які перешкоди інженерного типу, а тим більше коли перед цим по ворогові буде завдано масового удару. Тому я не думаю, що це їх врятує", - сказав військовий.

Нагадаємо, що у Польщі закликали Європу не піти на помилку та злочин: з росією цього робити не можна

Раніше повідомлялося, що росіяни на окупованих територіях почали активно влаштовувати "розмови про важливе" перед контрнаступом ЗСУ: маніпулюють дітьми

Також у Пентагоні ведуть дискусії з приводу передачі Україні нових безпілотників Reaper: бояться, що росія вкраде технологію