Україна почала вже готуватися до нового контрнаступу. Багатостраждальний Мелітополь може стати наступним.

Про це зазначають експерти з порталу The New York Times.

Нещодавно Україна посилила удари по російських базах і позиціях у місті Мелітополь. Це може означати одне, і терористи це чудово розуміють перед втечею – Мелітополь буде наступною метою, і звільнений від цієї агресії.

Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів
Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів

Збройні сили України почали застосовувати проти окупантів у місті Мелітополь, що на Запоріжжі, високоточні ракетні удари, а також відбуваються диверсії. Сам населений пункт, до речі, неймовірно важливий для України, оскільки через нього проходить дорога до окупованого Кримського півострова.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Незрозуміло, чи були ці удари прелюдією до наступу чи відволіканням, оскільки українські сили готуються атакувати росіян на іншому напрямку. Але військові аналітики назвали їх значними і сказали, що вони відповідають моделі використання Україною високоточних ракет для ударів по російським матеріально-технічним цілям", – пише NYT.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

Коли саме почнеться наступ - сказати складно, проте є всі шанси на те, що до кінця року можна встигнути все це звільнити.

Захоплення міста та його транспортних вузлів значно ускладнило поповнення та посилення російських сил у південному напрямку.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду