Стало відомо, що українським дітям, які живуть тривалий час в окупації, почали розповідати казки про те, як росія врятувала їх від «нацистів».

Про це розповіли у Центрі національного спротиву.

Справа в тому, що окупанти регулярно проводять пропагандистські заходи для дітей на тимчасово окупованих територіях, які незабаром будуть звільнені від росіян.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Працюють у цій сфері виключно вчителі, які були спеціально привезені із Росії. Жодного дня не минає без "розмов про важливе", як вони самі це називають.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Під час таких уроків вони намагаються переконати дітей, які ще не сформувалися до кінця, в тому, що росія прийшла і врятувала їх від «нацистів». Крім того, вони намагаються їх ще й переконати, що практично вся українська територія була частиною Росії. Ще одна пропаганда.

Школа, фото: скріншот із відео
Школа, фото: скріншот із відео

Таких заходів, до речі, стало значно більше, адже росіяни розуміють, що надовго їм там не вдасться затриматися. Місцевих дітей почали звозити також на виступи проросійських блогерів та спортсменів із музикантами.

"На заходах прихвостні Кремля переконують дітей, що РФ успішна країна і дає великі можливості, на відміну від "нацистської" України. Зауважимо, пропаганда ворога не працює на дорослих і РФ не має підтримки в регіоні, тому ворог вдається до маніпуляції з дітьми", - наголошують у Центрі національного опору.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що ЗСУ змусять окупантів бігти: що стане ключовим фактором

Раніше повідомлялося, що названо причину, через яку Лукашенко не виконає бажання путіна: небезпеки з Білорусі більше немає

Також, у МЗС Британії застерегли Київ від мирних переговорів із росією