Стало відомо, де може відбутися четвертий масштабний контрнаступ Збройних сил України. Прогноз, який відбудеться вже скоро.

Про це повідомляє портал Forbes.

Наразі наші захисники роблять все для того, щоб швидше звільнити наші території від окупантів. Це буде вже четверте велике протистояння з кінця серпня, і воно відбудеться найімовірніше на Запорізькому напрямку.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Наразі армія збирається накопичити механізовані сили поблизу міста Гуляйполе.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Якщо це правда, це може бути ознакою того, що четвертий контрнаступ України – неминуче, незважаючи на початок зими. Внаслідок цієї атаки українські війська можуть звільнити більшу частину південної України та підійти до вузького перешийку, який поєднує материкову частину з Кримом", – зазначає Forbes.

Нашим військовим потрібно зробити ще чимало роботи для того, щоб усе пройшло успішно, і тоді територія знову буде під прапором.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Існує велика ймовірність того, що російські окупанти побачать підготовку до нового наступу та спробують зірвати його за допомогою артилерії, але в них нічого не вийде.

Крайній успішний контрнаступ пройшов на початку листопада, після чого росіянам довелося залишити місто Херсон. 11 листопада місто офіційно знову стало вільним.

Херсон
Херсон

Нагадаємо, що холодна квартира та захмарна комуналка: як домогтися перерахунку, покрокова інструкція

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть скасувати виплати за лікарняними: є альтернатива

Також, повернення до планових відключень: в Укренерго повідомили, коли повернемося до світлих часів