Кривавий диктатор з Кремля путін вирішив застосувати нову стратегію у війні. Її метою було зламати українців, однак і це йому не вдалося.

Про це написав держсекретар США Ентоні Блінкен у Twitter . Він переконаний, що в нього нічого не вдасться зробити, і його війна вже фактично програна.

Зробити він це планував за допомогою ударів по інфраструктурі, але навіть відсутність світла та тепла не зламало прагнення наших людей перемогти.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

"Президент Путін застосував нову стратегію руйнування будинків та інфраструктури у спробі зламати волю народу України. Він не досягне успіху. Ми залишатимемося єдиними з Україною стільки, скільки знадобиться", - підкреслив Ентоні Блінкен.

Справа в тому, що протягом останніх двох місяців, як тільки в країні почало холодати, Росія почала завдавати ракетних масованих ударів по території України.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У жовтні це було мінімум 3 рази, у листопаді 2, і в грудні поки що 1. Це сильно шкодить нашій інфраструктурі, і люди днями сидять без електрики, проте прагнення перемоги та ненависть тільки збільшилися. Як свідчать опитування, навіть такі проблеми не змусять українців здатися і піти на мирні переговори з Росією.

Зруйнована інфраструктура. Фото: Youtube
Зруйнована інфраструктура. Фото: Youtube

Триває повномасштабна війна вже 9 з половиною місяців, і поки що ніхто не знає, коли піде до завершення.

Нагадаємо, що Лукашенка знищать фізично: чому диктатор повертає страту

Раніше повідомлялося, що путін шукає, куди бігти після поразки в Україні: вже купують нерухомість

Також росія намагається нав'язати Україні фальшивий світ: США попередили про пастку