Росія вже провалила в Україні все до єдиної мети у війні. Тепер уже нічого не врятує їх від поразки, і в цьому немає сумнівів.

Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі для порталу CNN .

Практично через дев'ять місяців повномасштабної війни стає очевидним, що Росія, а зокрема диктатор путіни, провалили всі свої цілі у війні проти України.

російські окупанти, скріншот: YouTube
російські окупанти, скріншот: YouTube

"Росіяни зазнавали невдачі щоразу. Програли стратегічно, програли оперативно і, повторюю, програли тактично. Те, що вони намагалися зробити, у них не вийшло. Їхні переосмислені стратегічні цілі незаконного вторгнення провалилися, всі до єдиної", — сказав Міллі.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

При цьому американський генерал одразу зазначив, що спочатку Росія не мала жодних шансів для того, щоб захопити всю Україну. "Друга армія у світі" виявилася дуже погано забезпечена. Вони не лише не змогли окупувати повністю Донбас, Запорізьку та Херсонську області, а й відступають звідти.

Марк Міллі, фото: скріншот з відео
Марк Міллі, фото: скріншот з відео

З початку контрнаступу ЗСУ практично повністю звільнили Харківську область, потім у середині листопада ще правобережну частину Херсонської, а також Миколаївську область.

Більше 52% раніше окупованої території знову під контролем Києва, проте, зараз ще дуже багато роботи.

"На всій лінії фронту завдовжки близько 900 кілометрів українці досягали успіху за успіхом за успіхом, а росіяни щоразу зазнавали невдачі", - сказав Міллі.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ почали поводитися на полі бою непередбачено, і наступний крок здивує окупантів

Раніше повідомлялося, що ціла рота мобиків драпанула з передової, як тільки побачили роботу артилерії ЗСУ

Також, ще одна "багатоходівка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена