Російський диктатор путін створив неймовірне - йому вдалося помирити Китай і США, зокрема Сі Цзіньпіна і Джо Байдена. Тепер залишилася справа за малим.

Про це у стримі, який транслювали на ютубі 24 канали, розповів російський публіцист Андрій Піонтковський.

Китай сьогодні все частіше показує, що сьогодні ми всі живемо у біполярному світі, і така позиція влаштовує і американців. При цьому про Росію вже ніхто не згадує, і в цьому винен виключно путін.

путін і Байден, фото: скріншот з відео
путін і Байден, фото: скріншот з відео

Перед самітом "Великої двадцятки" на острові Балі, Джо Байден та Сі Цзіньпін зустрілися, і зустріч несе у собі історичний характер. Вони випустили спільне попередження для диктатора.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Заяви сторін були майже ідентичні. Загальний стиль – потрібно співпрацювати у галузях торгівлі, економіки, безпеки тощо", – каже Піонтковський.

При цьому суперництво між Китаєм і США продовжиться, і лідери про це говорять відкрито, але проходитиме воно у поважній формі.

фото Getty Images
Сі Цзіньпін та Володимир Путін \\ фото Getty Images

"Який пухнастий Сі став! Ще раніше генерал Ходжес сказав: "Китай ніколи не простить Путіну те, що він розбудив Захід і змусив його згуртуватися", - продовжує Андрій Піонтковський.

У лідера Китаю і диктатора путіна всі ці роки була картина слабкого заходу, що загниває. Насправді це виявилося не так, і Сі Цзіньпін усе усвідомив.

"Якщо це поглибилося б поразкою України за повної байдужості США, Сі вважав би, що він – господар світу. А зараз він зрозумів, що має достатньо сильного супротивника. Путін помирив Сі Цзіньпіна та Байдена надовго", – підсумував Андрій Піонтковський.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що московські попи ще активніше включаються у війну: готуватимуть "безстрашних мобиків" для путіна

Також окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі