В українському міністерстві закордонних справ вирішили відповісти росіянам щодо мирних переговорів. Зокрема, йшлося про ультиматуми, які вони намагаються ставити.

Про це написав представник МЗС Олег Ніколенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються публікації, де чоловік висловлюється про події на світовій арені.

На цей раз була реакція на заяви росіян про мирні переговори, в яких вони зазначали, що "не сприймають попередні умови щодо України". У МЗС України зазначили, що на сьогодні окупанти явно не в тій позиції, щоб диктувати свої умови.

"Росія перебуває не в тій позиції, щоб диктувати свої умови. Мирна формула України залишається незмінною: негайне припинення війни, виведення всіх російських військ, відновлення української територіальної цілісності, компенсація завданих збитків та надання дієвих гарантій про неповторення агресії. За інших умов досягти сталого світу буде неможливо" - каже Олег Ніколенко.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

Наразі, особливо після звільнення Херсона, все частіше на порядку денному почала з'являтися тема мирних переговорів. Україна не збирається їх починати, доки при владі буде диктатор путін, бо це буде чергове заморожування війни.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі