Італійський політик Берлусконі не припиняє неприємно дивувати весь цивілізований світ. Його дружба з диктатором путіним дуже погано впливає на нього.

Його цитує портал la Repubblica .

Цього разу колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі заявив, що український президент Володимир Зеленський просто зобов'язаний погодитись на мирні переговори з росією, і він може це зробити за однієї умови.

Сільвіо Берлусконі
Сільвіо Берлусконі

Чоловік вважає, що важливу роль у цьому питанні відіграють гроші, які пропонує Захід на відновлення країни, і якщо це станеться достатньою, тоді мирні переговори й розпочнуться.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Можливо: тільки якщо в якийсь момент Україна зрозуміє, що більше не може розраховувати на зброю та допомогу, а натомість Захід пообіцяє надати їй сотні мільярдів доларів на відновлення своїх зруйнованих війною міст. Ця справа Зеленського, можливо, могла б погодитись сісти за переговори", - сказав він.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

На цей кошмар не закінчився. Журналіст зазначив італійцеві, що диктатор путін зобов'язаний спершу вивести свої війська з українських територій, але йому це не сподобалося. Берлусконі вважає, що Крим обговорюватися точно не буде, оскільки він визнає його частиною Росії, а на Донбасі можна буде провести "новий референдум під контролем Заходу".

Путін для нього ніхто інший, як «людина світу», яка не хоче воювати. Також Берлусконі назвав свої недавні слова про те, що Путін передав йому двадцять пляшок горілки та двадцять ламбруско жартом.

Ще у квітні чоловік розповідав, що вкрай розчарований поведінкою свого близького друга.

путін і Берлусконі, фото: вільне джерело
путін і Берлусконі, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що ЗСУ можуть вийти на кордони 23 лютого за 2 місяці, а до літа зайти до Криму .

Раніше повідомлялося, що замість Тайваню - Сибір: Китай може скористатися слабкістю Росії .

Також, путін виступив на черговому форумі: обіцяли "історичну" мову, отримали скиглення і огидну дичину