Загалом через три дні після звільнення Херсона від російської нечисті до міста приїхав Володимир Зеленський. Звичайно, це сильно не сподобалося росіянам, які й почали обурюватися в соціальних мережах.

Вони ж вважають Херсон своєю територією, що не підтверджено жодною цивілізованою країною. Ось вони і починають скаржитися, що жодного удару по місту в цей час не було завдано.

"У мене коротше все, слова скінчилися. Чому туди не вдарили? Ми б вирішили всі проблеми .... Ho ... Якщо це не зрада, то що це? Черговий жест доброї волі?!" - Кричать пропагандисти.

Мешканці зі сльозами на очах зустрічали і українських захисників, і президента, а росіяни продовжують розповідати про "звільнення від київського режиму". Ніхто ніколи не хотів жити під триколором, і тепер уже точно не схоче після майже дев'яти місяців мук.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram
Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram

На цьому цікаві історії від росіян не закінчилися, і вони зовсім хочуть порушити кримінальну справу на Володимира Зеленського. Причина абсурдна, як ніколи.

Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram
Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram

"Упевнений, що необхідно порушити кримінальну справу стосовно громадянина України Зеленського В.А. за ст. 322 КК Російської Федерації за незаконне перетинання Державного кордону в Херсонській області", - каже ще один пропагандист.

Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram
Пропагандисти про Херсон, фото: Telegram

Вони ніяк не можуть змиритися зі втратою міста, яке самі ж з ганьбою здали після місяців старанної боротьби.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що московські попи ще активніше включаються у війну: готуватимуть "безстрашних мобиків" для путіна

Також окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі