Президент Володимир Зеленський заявив, що росіяни не залишають Херсон, вони не готові лишати місто, і готуються до оборони.

Про це він заявив у інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sera.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube
Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

Я не бачу, щоб вони бігли з Херсону, ні. Я бачу, що це інформаційна атака. Я не можу казати всі секрети, але це атака, щоб ми пішли туди, забравши більше людей з інших небезпечних місць. Я думаю, що це була їхня інформаційна атака. Вони не готові йти з Херсону. Але вони знають, що якщо ми матимемо успіх, вони не матимуть змоги вийти - заявив Зеленський.

Зеленський також прокоментував інформацію про нібито масову евакуацію окупаційними структурами людей з Херсона на лівий берег Дніпра.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube
Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

Це театр. Найбільш міцні їхні солдати знаходяться на місцях, усі. Ніхто з них не поїхав. Ми бачимо це і не віримо їм - заявив президент України.

Він ще раз нагадав, що питання в тому, якою ціною Україна зможе звільнити Херсон. Адже для українців важливі люди. Питання полягає в кількості життів, які Україна готова за це заплатити, просто відправити людей туди вмирати - це не український сценарій.

Нагадаємо, ми писали, що мобілізованим росіянам до смерті в Україні роздають сало: "Приємний бонус".

Як повідомляв "Знай.ua" білоруські війська записали жалюгідний ролик до ЗСУ: "діди воювали" та "народи братні".

Також "Знай.ua" інформував, вороги від страху заварюють кришки люків у Новій Каховці: бояться навіть каналізаційних щурів.