У Білгороді все ще залишилася молодь, яка не просочилася кремлівською пропагандою. Їм настільки набридли обстріли від своїх, що вони почали допомагати українцям.

Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков місцевим засобам масової інформації.

За його словами, зараз молодь міста Білгород почала масово виходити на зв'язок із українцями, і допомагають їм подолати російську агресію. Це дуже не подобається пропагандистам, і вони ниють.

Білгород, фото: Telegram
Білгород, фото: Telegram

Все, що відбувається, вони називають пропагандою в школах регіону, мовляв, вони вірять усьому, що їм розповідають, і виходять потім на зв'язок зі Збройними силами України.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Головний об'єкт української пропаганди - молодь. Є люди у нас: спокійно живуть у Білгородській області, навчаються, отримують допомогу. І все одно вирушають допомагати із постачанням ЗСУ. І це не поодинокий випадок" - каже В'ячеслав Гудков.

Тобто він серйозно вважає, що люди у місті та області продовжують спокійно жити та вчитися. Водночас він заявив, що за останні два місяці впало щонайменше півтори тисячі снарядів на місто.

Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube
Вибухи в Білгороді. Фото: скриншот Youtube

Ось, наприклад, кілька днів тому там спалахнула нафтобаза, і традиційно у всьому звинуватили українську сторону.

Нагадаємо, що всі вісім з половиною місяців війни Білгород наражається на небезпеку, адже саме звідти регулярно запускаються ракети на Харків. Долітають не всі, оскільки якість російських резервів викликає певні сумніви.

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що пропагандисти натякають, чого не вистачає шлях між ніг для натискання на ядерну кнопку

Також у ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина