Через дії російської влади починають бунтувати навіть самі росіяни. Зокрема, йдеться про мешканців міста Білгород.

Користувач із ніком Олексій Кузнєцов сильно засумнівався у тому, що місто все ще входить до складу російської федерації, оскільки влада мовчить про всі події, які там відбуваються.

Увага приділяється здебільшого окупованим українським територіям, а вибухів у Білгороді для них начебто не існує. Звичайно, цілком зрозуміло, чому це відбувається і для чого, проте народ це мало хвилює.

Мешканець Білгорода, фото: скріншот
Мешканець Білгорода, фото: скріншот

"Я вибачаюсь, а можна нашу область якось прийняти до складу РФ? А то таке враження, що ми до неї не маємо жодного відношення! Просто як це розцінювати, щодня нас бомбять, а Конашенков повідомляє, що всіх і вся вбили, розгромили, а чи знає що з Білгородською областю роблять?Тільки у себе в пабликах можемо це пообговорювати, та й усе" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чоловік щиро не розуміє, чому так відбувається, що вся увага Донбасу та Херсону, а Білгород просто буферна зона, про яку всі мовчать.

паніка у Бєлгороді
паніка у Бєлгороді

Робиться це для того, щоб народ не почав обурюватись через те, що війна прийшла на їхню територію, адже вони все ще не хочуть приймати той факт, що це теж їх стосується.

Саме тому чоловік далі закликав москвичів, які спокійно живуть, приїхати і відчути все на собі.

"Чекають, напевно, доки до нас зайдуть і проведуть референдум, мені здається, що людям це вже все в горлі сидить: жити терпилами, сидіти по заваленках і мовчати. ​​Народ мені здається з великою ймовірністю проголосує за приєднання до кропів, потім уже згадають за нас" - підсумував Олексій Кузнєцов.

"Хлопки"  у Білгороді. Фото: скриншот Telegram
"Хлопки" у Білгороді. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний "план" від пропагандистів

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов вперше та востаннє відповів Ердогану про мирні переговори з путіним.

Також хворий сепаратист Губарєв заявив, що "російський світ" хоче знищувати українців мільйонами