Стало відомо про те, чому Україну почали все частіше схиляти до мирних переговорів із Росією, і чи буде готовий у такому разі путін піти на компроміси.

Про це 24 каналу сказав політолог Андрій Вігірінський.

Повномасштабна війна в Україні, яку диктатор путін розпочав 24 лютого, безумовно вплинула практично на весь світ. Це викликало кризи відразу в багатьох сферах, але найбільше йдеться про продовольчу та енергетичну. На додаток до цього ще й погрози Кремля ядерним озброєнням.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

У той же час путін і його посіпаки регулярно говорять про нібито готовність вести дипломатичний діалог. Україна більше не поведеться на цю провокацію.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нещодавно в The Washington Post з'явилася стаття про те, що в Білому Домі нібито почали схиляти Україну до переговорів. При цьому українські політики публічно показують іншу риторику, і вона є досить агресивною щодо Росії. Вона говорить про те, що ми загалом не готові до будь-яких компромісів, пов'язаних із можливістю переговорів із цією недодержавою.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

"Тепер Україну схиляють до того, щоб хоча б у публічній риториці вона дала можливість тлумачити свої слова як готовність до переговорів. Тому що, на противагу, є риторика Путіна, в якій він каже: "Ми відкриті до діалогу, ми за те, щоб якнайшвидше припинити цю війну, ми демонструємо умовний конструктивізм у питаннях підходу до вирішення проблем", - каже Андрій Вігиринський.

Цілком зрозуміло, що почалося це не просто так, і росіяни звернулися до американських сил, щоб конфлікт закінчився якнайшвидше. Найімовірніше путін тільки почав усвідомлювати, в яку яму він втягнув себе і всю країну, і готовий до низки компромісів.

Раніше повідомлялося, що в Росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну

Також, названо терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани