Стало відомо про те, що мобілізовані громадяни з Чувашії почали бунтувати через те, що влада не виконує обіцянки. Ніколи такого не було, і знову.

Їхнє звернення "до громадян Росії" опублікували у місцевому правозахисному проекті.

Понад сотню мобілізованих громадян вирішили влаштувати бунт у місцевому навчальному центрі, що розташований в Ульяновську, і в усьому виною став навіть не страх перед смертю, а відсутність грошей. Їм мали заплатити 195 тисяч рублів, але після того, що відбувалося, відмовилися виконувати зобов'язання.

Зараз вони намагаються домогтися тієї самої "справедливості", як вони кажуть, доки не заплатять обіцяні гроші. Тобто їхати воювати вони згодні, і головне для них – грошове питання.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Шановні громадяни Російської Федерації, звертаються до вас мобілізовані військовослужбовці Чуваської Республіки! Ми, ризикуючи власним життям, йдемо на вірну смерть для вашої безпеки та мирного життя! Наша держава відмовляється виплатити нам кошти у розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв наш президент Володимир Володимирович Путін, заради чого тоді нам йти воювати за цю державу, залишивши свої сім'ї без підтримки?" - йдеться у зверненні громадян.

В опублікованому ролику розповідається, як у військкоматі їм пообіцяли одноразову виплату одразу у розмірі 300 тисяч рублів, і всі мобілізовані підтвердили це. У відповідь їм розповіли, що це був такий законопроект, але його не прийняли. Звичайно ж, до відома нікого не повідомили.

Чоловіки скаржаться, що влада їх "наї*ала". Знову ж таки, ніколи такого не було, і ось знову. На ролику, знятому в темну пору доби, мобілізовані кричать: "Один за всіх і всі за одного".

Нагадаємо, що Андрій Небітов показав, чим цькували українців росіяни на територіях, що тимчасово окупаються.

Раніше повідомлялося, що окупантам наказали розповідати близьким про великі перемоги, щоб українці не насміхалися .

Також Іран готовий завдати удару Саудівської Аравії, щоб відвернути увагу від внутрішніх протестів — розвідка США