Тіктокерша з рф вирішила розвести на гроші "рєбятушек", та запропонувала скидувати на картку кошти на тепловізори, щоб зігріти мобіків.

Тіктокергша на росії вирішила підзаробити грошенят, та оголосила в мережі великий збір на тепловізори. І на цьому їй треба було зупинитися, але ж ні, "красотка" вирішила пояснити, нашо ці тепловізори "нашим мужчінам". І виявилося, що вона ними хоче зігрівати солдатушек в холода.

Тіктокерша з рф. Фото: скриншот з відео
Тіктокерша з рф. Фото: скриншот з відео

Ми допомагаємо хлопцям, які пішли на фронт, нашим воєнним, зібрати на тепловізори, вони просто мерзнуть, а тепловізори дуже дорого коштують. Від 50 до 100 тисяч рублів. Якщо у вас є можливість допомогти грошиками, будь ласка, ось я прикріпила номер своєї картки, будь-які кошти, 10, 15 рублів можуть допомогти зігрітися нашим військовим. - говорить шахрайка.

Тіктокерша з рф. Фото: скриншот з відео
Тіктокерша з рф. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Розумна шахрайка хоча б поцікавилась в Гуглі, що то за тепловізори, і для чого їх використовують, але імовірно ця вважає себе чи не найрозумнішою. Тому подумала, що для лохів піде й так.

Нагадаємо, ми писали, що росіянка від щастя, що вітчима забрали на вірну погибель, дякує українцям: "Куплю навушники".

Як повідомляв "Знай.ua" у Швеції розслідують крадіжку камер контролю швидкості: шлейф простежується до ворожих дронів.

Також "Знай.ua" інформував, що проблеми з новими "мобіками": щойно отримують зброю тікають, дезертують, або здаються в полон.