Черговий казус стався у росіян у прямому ефірі. Вони старанно намагаються до останнього брехати світові про свої злочини, але через свою дурість цього зробити не виходить.

Цьогорічний конфуз відбувся у прямому ефірі одного з російських державних телеканалів. Ведучі запросили експерта для того, щоб обговорити важливі питання, але він випадково відкрив усі карти.

Це був директор центру аналізів та стратегій та технологій, а також член громадської ради при Міноборони Росії Руслан Пухов. Вони в ефірі мали обговорити, як може змінитися світовий ринок на тлі санкцій, проте тема уваги швидко змінилася.

Після його оголошення ведучі привітали його і голосно грала музика. Він думав, що його ніхто не почує, тому одразу вирішив підказати ведучим, про що говорити не потрібно. Але після його наступної фрази інші слова були б зайві.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Сильно човен розгойдувати не будемо, тому я дуже прошу вас сильно на цих іранських дронах ... ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнає" - каже Руслан Пухов.
Ведуча швидко зрозуміла, що все це потрапило в ефір, тож почала його перебивати. У той момент він теж, напевно, вже усвідомив, що наговорив зайвого, за що доведеться потім відповідати перед урядом.

Другий соведущий одразу зрозумів, що сталося щось страшне, тож сидів із опущеним униз обличчям.

"Shahed-136". Фото: скриншот з відео
"Shahed-136". Фото: скриншот з відео

Все що потрібно знати про росіян та їхню кмітливість.

Нагадаємо, що нещодавно Іран продав путінській армії тисячі БПЛА, які кілька тижнів вже атакують Україну. Влада Росії не зізнається де саме вони їх купили, а в Ірані заперечують всіляко свою причетність до цього.

Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube
Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого "завойовника"

Раніше повідомлялося, що колаборантська "влада" Херсона в паніці анонсувала важкі битви за місто, ВСУ вже поряд

Також, Ізраїль не дасть Україні ППО