Володимир Зеленський виступив на зустрічі Великої сімки, G7, та розповів, скільки росія замовила "шахідів у Іраку, цифра вражає. Президент України посилався на дані розвідки.

Путін замовив в Ірані 2400 безпілотників-камікадзе Shahed, повідомив президент України Володимир Зеленський з посиланням на військову розвідку. Прои це сказав він, виступаючи на саміті Великої сімки по відеозвʼязку у вівторок, 11 жовтня.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube
Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

Я дякую усім, хто допоміг нам вже зараз забезпечити нашу систему ППО, що дозволяє знешкоджувати частину російських ракет і безпілотників. Але! Одних тільки шахідів Росія замовила в Ірані 2400 — за даними нашої розвідки - підкреслив Зеленськицй.

Зеленський закликав запровадити санкції проти енергосектору РФ у відповідь на удари по Україні,
Україна не планує військових дій проти Білорусі. Коли Україна отримає достатню протиповітряну оборону, головну російську загрозу буде зупинено. Також він зазначив, що росія має бути повністю ізольована та покарана за референдуми та анексію української території. Нині ми не маємо можливості для дипломатії, оскільки лідер росії вірить лише у терор.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: "Вони розуміють, що повністю програють війну".

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Кислиця просто в ООН розповів про криваві злочини окупантів, як вбили членів родини.

Також "Знай.ua" інформував, що секретар РНБО Данілов прокоментував терористичну атаку на Україну: "Пробуджує бажання нищити".