Глава британської розвідки Джеремі Флемінг вирішив укотре висловитися про помилку кривавого диктатора путіна, якому не вірить навіть власний народ.

Заява голови Центру урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) буде озвучена у мозковому центрі Rusi, пише ВВС.

Тільки на восьмий місяць війни росіяни почали усвідомлювати, що ця війна стосується їх теж, і незабаром вони тиснуть плоди того, що почав диктатор путін.

Україна тим часом продовжує переламувати ситуацію на війні проти російських окупантів. Їхня армія знаходиться в повністю виснаженому стані. Їхні попередні досягнення перетворюються на поразки.

Джеремі Флемінг, фото: скріншот з відео
Джеремі Флемінг, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Зрозуміло, що сміливі дії України на полі бою та в кіберпросторі змінюють ситуацію", - зазначив Джеремі Флемінг.

Далі було зазначено, що всі рішення глави Кремля виявилися помилковими, і винним нічим не обмежена влада. "Стратегія високих ставок" зазнала краху через низку помилок.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Не обійшлося і без розмов про масовий ракетний удар по всій країні у понеділок, 10 жовтня. У Москви можуть закінчуватися боєприпаси, і часткова мобілізація є демонстрацією безвиході диктатора, а сам народ вже починає усвідомлювати той факт, що вони програють.

"За відсутності ефективних внутрішніх викликів його процес прийняття рішень виявився помилковим. Це стратегія високих ставок, що призводить до стратегічних помилок у судженнях. Вони бачать, наскільки сильно Путін помилився в оцінці ситуації. Вони тікають від заклику, розуміючи, що більше не зможуть подорожувати. Вони знають, що їхній доступ до сучасних технологій та зовнішніх впливів буде різко обмежений", - зазначив глава GCHQ.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що пропагандисти відправили Володимира Зеленського до бункеру у Львові, а гарант зняв відео на Банковій

Раніше повідомлялося, що експерт Олександр Коваленко негайно зажадав від Заходу далекобійних ракет ATACMS.

Також Резніков і Арестович побачили в масованому ракетному ударі по Україні розпад росії.