Воїни ЗСУ взяли добрий темп контрнаступу, який породив надію, що війна в Україні може закінчитися вже до католицького Різдва. Такою думкою поділився чиновник британського уряду у коментарі виданню The Times.

У Великій Британії вважають, що якщо прогрес української армії на полі бою продовжиться, то російські окупанти будуть витіснені з Донбасу вже до кінця цього року. При цьому наголошується, що повернути окупований росією Крим буде набагато складніше.

Воїн ЗСУ на танку, фото: Facebook
Воїн ЗСУ на танку, фото: Facebook

Наголошується, що швидкі темпи наступу можуть призвести до серйозних втрат серед воїнів ЗСУ, тому віддається перевага більш повільному тактичному варіанту.

Видання цитує колишнього головнокомандувача військ США в Європі Бена Ходжеса, який вважає, що до кінця року Україна досягне успіху на Донбасі, але відкинувши окупантів за лінію станом на 23 лютого.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Виходячи з усього, що ми бачимо, створюється відчуття, що наступ зазнає краху принаймні на Донбасі. І я вважаю, що до кінця року росіяни будуть відкинуті за лінію 23 лютого. Це армія, яка зазнала поразки", - пояснив. Ходжес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заспокоїв українців, перемога над росією дуже близька: "Знищити тут і зараз".

Також наш портал інформував, Володимир Путін втратив свою владу, в США готують світ до поразки Росії не тільки в Україні: кордони майже втрачені.

Крім того, ми писали, українцям розповіли про можливу додаткову мобілізацію: хто потрібний передусім, а хто ще може відпочити.