До кінця цього року українці відтіснять росіян на позиції 23 лютого, а Крим може бути на місці вже в середині наступного року.

На думку Бена Ходжеса, колишнього командувача збройними силами США в Європі генерал запасу, президент Росії Володимир Путін у безвихідній ситуації. Про це пишуть LRT.

Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube
Бен Ходжес. Фото: скриншот Youtube

Мобілізацію Ходжес коментує як безвихідне становище російського диктатора. Він розуміє, що становище його сил в Україні погіршується.

Це також показало, що більшість росіян дійсно не хочуть брати участь у війні - ми бачили протести в багатьох частинах Росії, тисячі росіян намагалися виїхати з країни через Фінляндію чи Сакартвель. Вони не хочуть бути призвані.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Український захисник на деокупованих територіях. Фото: скриншот з відео
Український захисник на деокупованих територіях. Фото: скриншот з відео

Експерт зазначає, що попри те, що мобілізованих можуть "нагнати", навряд чи їх буде 300 тисяч солдатів, готових воювати, адже для того, щоб навчитися знадобляться місяці, перш ніж вони будуть оснащені, готові приєднатися до підрозділів, які вже є на місці.

Тому я не думаю, що це матиме позитивний вплив на Росію до кінця року. - підкреслює Ходжес.

Українцям часткова мобілізація має показати, що вони перемагають - заявив Ходжес. Вони бачать, що у російського народу немає тієї волі, яка є в українців.

З історії ми знаємо, що війна – це випробування волі. Очевидно, що в українських солдатів більше сили волі, ніж у росіян. Український народ також, здається, має набагато більше волі, ніж росіяни у цій війні. - заявив військовий експерт.

Нагадаємо, ми писали, що перші мобілізовані путіним вже отримали по квитку до кобзона, та оточення Лиману.

Як повідомляв "Знай.ua", "кухар" путіна пригожин визнав, що ППК "Вагнер" створено спеціально для війни в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що радник ОП Подоляк порівняв мобілізацію у рф та в Україні.