Свій огляд Том Купер присвятив віддаленому куточку Харківської області, де українські війська продовжують свій визвольний наступ.

Свій звіт Том Купер оприлюднив на ресурсі Медіум. Він зазначає, що ЗСУ пробили два свої плацдарми в районі Куп'янська. Той, що на півночі, навпроти Дворічного, ще відносно невеликий, і їм знадобилося кілька днів, щоб звільнити та закріпити Тавільжанку та Грянківку, а тим часом вони наступають на Лиман Перший та Вільшану. Наприкінці 27 вересня стало відомо, що українські війська увійшли у Торське та Колодязі. Таким чином угруповання москвинських фашистів у Лимані повністю оточено.

Мапа бойових дій. Фото: скриншот Medium
Мапа бойових дій. Фото: скриншот Medium

Основний плацдарм — плацдарм зі східної сторони Куп’янська — був значно розширений за останні два дні, українці захищали Синьківку на півночі, Петропавлівку на сході та весь Куп’янськ-Вузловий на півдні.

Техніка окупантів, фото: скріншот із відео
Техніка окупантів, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Путін наказав усім Збройним силам Росії, своїм ПВК і сепаратистам "ні кроку назад" і кидає в бій усі війська, які він тільки може зібрати разом.

Мабуть, "найкращим прикладом" (або "найгіршим", з російської точки зору) стало те, що трапилося з 237-м танковим полком 3-ї МБР. Це призвело до того, що одна з батальйонних тактичних груп була відновлена ​​за рахунок мобілізованих резервістів, які отримали менше 24 годин "перепідготовки". - пише оглядач.

Тепер усе, що можна почути, це про "багато 200-х", зазначає Том Купер.

Далі Том Купер розповіда про допоміжні бригади ЗСУ які намагаються прорватися у Луганськ.

Додаткові війська ЗСУ висунулися з Пісків-Радьківських на північ і, як повідомляється, вже звільнили перші кілька сіл. Ходять чутки про наступ українців на Луганськ десь в районі Залиман-Красноріченське, але підтверджень цьому поки що не знайшли.

Нагадаємо, ми писали, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости.

Як повідомляв "Знай.ua" диктатор путін все ще не готовий застосовувати ядерну зброю, і намагається затягнути війну.

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Подоляк спробував відкрити очі росіянам.