Російський опозиційний політик Геннадій Гудков розповів, чому не можна вірити погрозам диктатора путіна про ядерний удар, що готується.

Висловився з цього приводу він у новому сюжеті для 24 каналу.

Експерт вважає, що на сьогоднішній день Кремль не має можливостей для того, щоб протистояти Україні та всьому світу. Тепер усе керівництво країни нагадує тварину, яку просто загнали в куток. Їм нема куди подітися.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Наразі він ухвалив рішення провести "референдуми" на тимчасово окупованих територіях, а також оголосив часткову мобілізацію. Все це для того, щоб розпочати психологічну атаку на світ, і тим самим шантажувати всіх ядерною зброєю.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"У путіна немає нічого, що він міг би протиставити світові, який допомагає Україні і ввів проти Росії санкції. Він зараз як вовк, обставлений "червоними прапорцями" і загнаний у пастку. Все, що йому залишилося – це шантажувати світ ядерною війною. Не" може бути одночасно і мобілізація, і реальне застосування ядерних сил у бойовій готовності", - зазначає Геннадій Гудков.

Всі процеси, які зараз відбуваються в Росії, говорять про те, що путін не готовий до ядерного апокаліпсису, оскільки диктатор помирати ще не готовий. Мобілізація була задіяна через бажання затягнути війну ще на певний час.

Ядерна зброя РФ
Ядерна зброя РФ

"Ця мобілізація має на меті затягування війни, щоб взяти Україну та світову спільноту на виснаження. Росія перейшла до будівництва ешелонованої оборони, яку "в лоб" не візьмеш. Тому вони хочуть затягнути все і показати, що війна може продовжуватися. дуже довго, що у Росії є ресурси, у тому числі людські та зброя", – додав опозиціонер.

Нагадаємо, що "Дон-дон" Кадиров запропонував путіну відправити на фронт співробітників ФСБ, МНС та інших структур: мріє "знести" західну армію

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов пояснив, чому оточення путіна вже готове до повалення

Також, дагестанці повстали проти могилізації, чоловіки відмовляються вмирати за путіна