Стало відомо про те, як справи із зимовою формою для Збройних сил України. Чи всім вистачить комплектів, щоб не замерзнути вже за кілька місяців.

Під час ефіру телемарафону "Єдині новини" Ганна Маляр повідомила, чи придбано на сьогоднішній день екіпірування у достатніх обсягах.

На даний момент йде вирішення всіх питань логістики, а також відшивають комплекти для наших захисників.

"Зараз тема забезпечення зимовим одягом дуже схоже розвивається в соцмережах, як було свого часу з бронежилетами. Їх уже в запасі 135 тис. Тобто не просто забезпечення, а ще й запас. Така сама ситуація із зимовим одягом", - зазначила Ганна Маляр. .

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр Фото: Armyinform
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр Фото: Armyinform

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одяг на зиму вже почав надходити, і якщо все йтиме за планом, то за кілька тижнів ця тема зникне з обговорення, оскільки буде повністю вирішена.

Крім того, до повномасштабної війни Росії проти України професійна армія становила 215 тис. бійців відповідно до закону. Зараз ця цифра в рази більша через мобілізацію.

Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

"У жодного виробника - ні в українського, ні в західного - немає в такій кількості одягу в стоку, щоб просто купити і привезти. Тобто всі ці замовлення відшиваються. Як тільки на складі фізично оформляється кількість, ми викладаємо ці цифри. Повністю контракти , які необхідні для забезпечення зимовим одягом, укладено. Наразі тривають питання логістики та відшивки цієї форми", - зазначила заступник міністра оборони.

ЗСУ, скріншот: YouTube
ЗСУ, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Раніше повідомлялося, що в Махачкалі почали зводити барикади, а мобілізацію визнали геноцидом народів Дагестану .

Також, окупанти крадуть не лише унітази, тягнуть і дещо набагато цінніше