Якщо ще у лютому світові ЗМІ не вірили у те, що Україна зможе вистояти проти російської агресії. На сьомий місяць війни вони розглядають варіант того, що буде з путіним після поразки. Це доводить, що будь-яку імперію можна зламати.

Про це пише портал Reuters.

Одним із варіантів розвитку подій для путіна після поразки є черговий наступ. За деякою логікою, вони можуть стабілізувати лінію фронту, перегрупуватися, а також знову почати наступати.

Далі може розпочатися мобілізація резервів, що налічують близько двох мільйонів осіб. Це все може статися, але навіть на це потрібен час. У Кремлі продовжують регулярно стверджувати той факт, що мобілізація не обговорюється, але чи так це насправді.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мобілізація поставить країну на військові рейки, що призведе до політичних ризиків і масових заворушень.

Наближається зима, тому ще один варіант розвитку подій для путіна – ставки на зиму. Диктатор сподівається, що стрімкі ціни на газ переконають Європу налаштувати Україну на світ і все це на умовах Росії. Проте успіх українського контрнаступу показав, що цього не станеться.

Ракетні удари. Це те, чим славиться держава-терорист. Наприклад, після невдач на Сході окупантські війська почали бити енергетичною інфраструктурою, і цей крок підтримують націоналісти в Москві. Диктатора закликають завдавати ударів по центрах прийняття рішень.

Ще одним важелем тиску може стати зернова угода. Путін вже скаржився, що вона не на умовах Росії, тому може переговорити з Ердоганом, щоб її змінити. Сама дія договору закінчиться вже у листопаді.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

"Росія вже запросила переговори після контрнаступу в Харківській області. Київ відмовив. Зеленський каже, що переговори включатимуть Крим. Росія не може відмовитися від сепаратиських регіонів на сході, які сама визнала. У той же час, Херсонська та Запорізька області можуть стати предметом торгу" – продовжують експерти.

Ну і звичайно ядерні удари. Залишилося з'ясувати, з чого може почати путін.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що "Днрівці" втікають з фронту: обурені сепаратисти скаржаться на відсутність зброї, їжі та порожні обіцянки

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили черговий російський підрозділ: Москва залишилася без оборони на випадок війни з НАТО

Також пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині .